Geri Dönüşüm, Atık Yönetimi ve Çevre Teknolojileri Sektörü 14. Kez REW İstanbul' da Buluşuyor!

İFO Fuarcılık tarafından 15 - 17 Şubat tarihleri arasında 14. sü düzenlenecek olan REW İstanbul' a katılımlar tüm hızıyla devam ediyor.

Geri dönüşümün geleceğine yön veren sektör firmaları, farklı pazarlara açılmak ve yeni işbirliği fırsatları yakalamak için Avrasya' nın lider çevre teknolojileri fuarı REW İstanbul da buluşuyor.

Geçen yıllarda olduğu gibi yine İSG Avrasya İş Sağlığı ve Güvenliği Fuarı ile eş zamanlı olarak TÜYAP Beylikdüzü' nde düzenlenecek uluslararası REW İstanbul' u ziyaret eden profesyoneller de hem katı atık, atık su, atık gaz ve yeşil enerji başlıkları altındaki en yeni teknoloji, makina, malzeme ve ekipmanları hem de iş sağlığı ve güvenliğine yönelik ürün ve hizmetleri bir arada görme imkanı buluyor.

AKÜDER in de yer alacağı, 15 - 17 Şubat 2018 tarihleri arasında kapılarını açacak olan 14. Uluslararası REW İstanbul hakkında detaylı biligi ve fuara katılım için www.rewistanbul.com adresini ziyaret edebilirsiniz.