Anasayfa Ultra Maraton Yüzücüsü Emre Seven, Deniz Kirliliğine Dikkat Çekmek İçin AKÜDER Ana Sponsorluğunda Mersin’den Kıbrıs’a Solo Yüzme Denemesi Gerçekleştirdi.

Ultra Maraton Yüzücüsü Emre Seven tarafından deniz kirliliğine dikkat çekmek, yavru vatan Kıbrıs’ın Türkiye’ ye bir kulaç kadar uzaklıkta olduğunu dünyaya göstermek amacıyla AKÜDER ana sponsorluğunda, Avcılar Belediyesi, Mersin Yenişehir Belediyesi ve Avrupa Yüzme İhtisas Spor Kulübünün desteği ile solo yüzme denemesi gerçekleştirildi.

‘’Temiz Denizlerde Kulacım Kadar Uzaktasın’’sloganıyla 29 Eylül 2021 Çarşamba saat 05.27 de Anamur Anemurium Antik Kenti Limanı açıklarında başlayan ve hava muhalefeti nedeniyle 25.9 uncu kilometrede sonlandırılan deneme, lisanslı hakemler tarafından da kayıt altına alındı.

Zorlu parkur şartlarında ilk kez solo olarak gerçekleşen deneme için sporcumuzu cesaretinden dolayı tebrik ediyor; başarılarının devamını diliyoruz.