Isparta Sıfır Atık Zirvesi'ne Katılım Sağladık.

Anasayfa Isparta Sıfır Atık Zirvesi'ne Katılım Sağladık.

Isparta Sıfır Atık Zirvesi'ne Katılım Sağladık.

Gelecek nesillere daha yaşanılabilir, daha temiz bir dünya bırakabilmeyi hedefleyen  '' Sıfır Atık Projesi '' kapsamında,

Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, İl Milli Eğitim Müdürlüğü  ve Isparta Belediyesi işbirliğiyle “Sıfır Atık Zirvesi” düzenlendi.

Etkinliğe, Vali Yardımcısı Dr. Hakan Kubalı, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Sıfır Atık Envanter ve Eğitim Şube Müdürü Hülya Çakır, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Abdullah Borca,  İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Yılmaz,  Isparta Belediye Başkan Yardımcıları  Fahrettin Gözgü ve Uğur Büyükçulcu Süleyman Demirel Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Saltan ve Mühendislik Fakültesi Çevre Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Mehmet Kılıç, okul müdürleri, öğretmenler ve Süleyman Demirel Üniversitesi öğrencileri yoğun katılım sağladı.

Etkinlikte yer alan  Yetkilendirilmiş Kuruluşların yanı sıra  Aküder olarak,  Akümülatörlerin Yönetimi hususunda sunum gerçekleştirildi. Ziyaretçilere bilgilendirilendirici dokümanlar ve materyaller dağıtıldı.