Anasayfa Etkinlikler
Dünya Çevre Günü Etkinliği

Kocaeli Valiliği, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanlığı ve Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü’nün ortaklığında düzenlenen Dünya Çevre Günü etkinlikleri Süleyman Demirel Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi.Etkinliğe, Kocaeli Valisi ..

12. Solarex İstanbul Fuarı

04 – 06 Nisan 2019 tarihleri arasında İstanbul Fuar Alanı’nda gerçekleştirilen ve Voli Fuarcılık tarafından organize edilen Uluslararası Güneş Enerjisi ve Teknolojileri Fuarı Solarex in AKÜDER olarak bu yıl da Destekçisi olduk.04 Nisan daki Açılış Töreninde AKÜDER Yönetim ..

Man Truck ve Bus AG Dar Mükellef Temsilcisi Man Türkiye A.Ş. Ziyareti

Üyelerimizden Man Truck ve Bus AG Dar Mükellef Temsilcisi Man Türkiye A.Ş. ye ziyaret gerçekleştirildi. Firma yetkilileri ile tanışılarak kendileri ile APAK Yönetmeliği ve Uygulamaları, MoTAT Sistemi ve Çevre Kanunu değişiklikleri ile ilgili bilgi paylaşımında bulunuldu.

Automechanika İstanbul 2019

Destekçileri arasında yer aldığımız Uluslararası Otomotiv Endüstrisi Fuarı Automechanika İstanbul, 04 – 07 Nisan 2019 tarihlerinde TÜYAP ta gerçekleştirildi.04 Nisan daki Açılış ve Plaket Töreninde AKÜDER Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Bülent Şen in de bulunduğu Fuar a, ..

Kimyasal Enerji Depolama Çalıştayı

Kimyasal Enerji Depolama Çalıştayı ndaydık.Elektrik Dağıtım Hizmetleri Derneği - ELDER tarafından 02 - 04 Nisan 2019 tarihleri arasında Ankara da Kimyasal Enerji Depolama Projesi (KEDEP) Çalıştayı yapıldı.Dağıtım şebekelerindeki farklı amaç, yapı ve kapasitede enerji depolama sistemlerinin kurulması, ..