Anasayfa Etkinlikler AKÜDER, Avcılar Belediyesi ve Ultra Maraton Yüzücüsü Emre Seven in Katılımıyla Avcılar Belediyesinde İlk Basın Toplantısı Gerçekleşti.

AKÜDER ana sponsorluğunda, İstanbul Avcılar Belediyesi, Mersin Yenişehir Belediyesi ve Avrupa Yüzme İhtisas Spor Kulübü’ nün de katkılarıyla,

Deniz kirliliğine dikkat çekmek, çevrenin korunmasında farkındalık yaratmak ve de Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (K.K.T.C.)’ nin Türkiye’ ye bir kaç kulaç uzaklıkta olduğunu Dünyaya göstermek amacıyla Ultra Maraton Yüzücüsü Emre Seven tarafından 15 - 25 Eylül tarihleri arasında yapılacak Mersin - Kıbrıs arası Solo Yüzme Denemesi ilk basın toplantısı Avcılar Belediyesinde gerçekleşti.

Basın toplantısına Avcılar Belediye Başkanı Sayın Turan HANÇERLİ başta olmak üzere Yönetim Kurulu Başkanımız Abdurrahman ACAR konuşmalarıyla katılım sağladı.

Genel Sekreterimiz Serpil ÖZKAN, Çevre Danışmanımız İslam SADIKER, Avrupa Yüzme İhtisas Spor Kulübü’nün değerli yöneticileri, basın mensupları ile toplantıya ev sahipliği yapan Avcılar Belediyesi çalışanları da toplantıda yerlerini aldı.